top of page
Image by sydney Rae
Image by D Jonez
website%20nov2020-12_edited.jpg
Image by De an Sun

WORKSHOP ASSERTIVITEIT

'The art of making a point without making an enemy'

Assertief zijn kan je leren! In deze workshop zoomen we in op de verschillende vormen van assertiviteit en leer je je eigen vorm ontdekken en inzetten. Durf je geen neen zeggen en wil je niemand ontgoochelen? Zet je geen grenzen? Communiceer je soms opeens te hard? Train jezelf!

WORKSHOP VEERKRACHT

Fit in je brein, fit in je vel!

Veerkracht is een te trainen vaardigheid die ons kan helpen om sterker in onze schoenen te staan bij tegenslag. Wil je een praktisch cursus waarin jij zelf leert hoe je mentaal kunt groeien, dan is deze interactieve workshop een meerwaarde. Je leert tools en technieken omzetten in de praktijk.

Deze workshop wordt ook in bedrijven gegeven.

WORKSHOP HAPPINESS TOOLBOX

Bouwstenen naar geluk

Deze workshop leert je dat je alles uit het leven kunt halen en zo gelukkiger kan zijn. 

Kan dat, vraag je misschien af? Ja het kan! De wetenschap heeft nog maar recent ontdekt dat het brein neuroplastisch is m.a.w je kan aan jezelf 'bouwen'.  Waarom is het zo belangrijk? En wat is geluk? 

We werken met wetenschappelijke onderbouwde methodes vanuit de positieve psychologie. Je ontdekt quick wins voor een gelukkig en evenwichtig leven. Je maakt aan de hand van oefeningen progressie. 

Deze workshop wordt ook in-company gegeven indien gewenst. 

WORKSHOP ZELFZORG

Me-time wat is dat nu eigenlijk?

Corona heeft een enorme impact op ons allemaal. Onder de huidige omstandigheden is het extra belangrijk om ook aan zelfzorg te doen. Hoe ga je om met de verhoogde werkdruk? Hoe houd je werk en privé in balans als je kinderen niet naar school gaan en extra aandacht nodig hebben? En hoe zorg je dat je zelf niet te veel wordt geraakt? In deze workshop sta je stil bij de impact van corona op verschillende aandachtsgebieden: fysiek, mentaal, emotioneel en je omgeving. Er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en je krijgt tips en praktische tools aangereikt.

bottom of page